Monday, 23 April 2018

HEALTHY SALAD - Cook with HANI EXID

Hello everyone!


Did you ever watch SoYou and Hani Beauty View ?
It's a Korean TV show about Beauty tips, and everyday day life of both idol!
Every season they changed the idol or actress

You can watched here bellow

180208 소유X하니의 뷰티뷰 [part 2/4]


So I want to share what I cooked with Hani?! ㅋㅋㅋ
Not actually cooked beside Hani but I try to cooked the same SALAD~

If you ask did I like salad? The answer is not really 
But this salad is not a green salad and since I like GOGUMA or sweet potato I really like to try it

.
.
.

Let's get a try~

.
.
.


This what you need:

1. Mayonnaise
2. Sweet Potato
3. Granola / Mixed peanut / Energy Bar


How to cook:

1. Boiled the sweet potato
2. Peel the potato skin


3. Smash the sweet potato with spoon (you can use a bowl like hani's bowl)

.
.

This is the funny moment that Hani's said! 
It's from Korean GAG 


She said: It's not HOGUMA but HOBAK GOGUMA


she said: HOBAKGOGUMA HOBAKGOGUMA!!
(HOBAK is pumkin and GOGUMA is sweet potato)

It's a Korean GAG and not all people understanding Korean GAG ㅋㅋㅋ don't worry if you not understanding HOBAKGOGUMA 

.
.
.
.

Anyway.... 


4. Next put the Granola/penuts together


5. Put the mayonnaise together, it's depends how much you want to put it
I not really use to much mayonnaise, but Hani use more mayonnaise then mine
6. Mixed all together 

and it Finish!!


Hani's use much mayonnaise so it looks more soft than mine~ 

It's delicious actually!! This salad also help you on your DIET!!


This Dosirak or Luch Box that Hani made for SoYou~
Hani also make a Jumokbab or roll rice~

Try a new experience on the kitchen! Don't worry if you cannot cook! It will taste delicious! 
.
.
.
.
keep on healty on the weeksday!! See you next post!

xoxo- Banieun




WANT TO GET A "V-LINE"? 



Thursday, 19 April 2018

SOFTLENS KOREA - BIGSOME REVIEW

Hi everyone!

Aku mau share nih softlens yang aku dapat dari Korea.
Ini rekomendasi dari temen Koreaku lho


Namanya BIGSOME new product dari Brand 오렌즈 OLENS
Mungkin beberapa dari kalian sudah tahu OLENS, Brand softlens Korea yang terkenal karena storenya banyak bangetㅋㅋㅋ

Seri BIGSOME ini memiliki dua warna, abu & coklat
.
.
.
Tapi yang aku cari adalah warna coklat natural 


Di Korea softlens yang dibeli bisa di tukar jika pemakaian tidak cocok atau sakit dimata dalam 7hari


Brand ini memang asli Korea atau Made in Korea


Diameter: 14.0 
Sebenarnya aku lebih suka ukuran DIA 13.5-13.7

Mataku minus 4, kanan dan kiri jadi aku beli ukuran minus dibawah itu -3.75


Pemakaian Softlens ini hanya 1 bulan 


Dan kadar airnya 38% 
rata-rata seperti softlens biasanya


Ini hasil tanpa bleachnya,
Warna mataku hitam jadi pakai softlens ini kelihatan warna coklat yang natural.
So far kalau dipakai enak tapi mungkin karna diameternya yang besar jadi kurang nyaman waktu pakainya.

Price: 20.000won
Kalau ditokonya ada 1+1 loh

.
.
.

Thank you for reading all~

xoxo-Banieun


Monday, 16 April 2018

V-LINE WITHOUT SURGERY?? - 루데아 LUDEA V-BAND REVIEW

Hi guys!

V-Line without surgery?? Why not?



Kali ini aku mau review tentang produk V-Line Korea yang tidak abal-abal.
Sudah lama memang aku cari alat V-Line yang bagus, aman dan gampang untuk bikin muka berbentuk V.

And Finally I found this pretty V-Band from LUDEA V-BAND

Dulu aku sempat review juga tips dari RYU HYE JU Ulzzang Korea yang terkenal. Aku sempat chat dan tanya ke Hye Ju eonni gimana mukanya bisa V-line banget?

(Bagi yang belum pernah lihat review tips dari Hye Ju eonni bisa cek di Link ini ya)

But, aku bukan orang rajin pijatin muka tiap hari jadi aku lebih pilih memakai V band praktis, bisa dipakai aktivitas juga~


Di dalam box LUDEA ini ada dua item yang bisa di sambung seperti gambar di bawah ini.


Bagian warna pink yang dipasang di bagian dagu terbuat dari Silicon dan bisa di cuci setelah dipakai.


Aku memang cari V band yang not dispossible jadi bisa di pakai terus dalam jangka waktu panjang


Bahannya elastis banget jadi bisa mengikuti bentuk wahjah dan kenceng banget!

 
(foto no edit)

Ukuran: Free Size

Cara pakai:

1. Tempatkan dagu di tengah band
2. Tarik samping band ke tengah dan atur lubang telinga pada bagian telinga, 
lalu lengketkan pelengketnya
3. Diamkan  selama 10-20 menit

"Gampangkan pakainya?!"

Cara menyeterilkan: cuci bagian silicon dengan air hangat saja

Warning:
1. Jangan menarik/ melebarkan silicon
2. Jauhkan dari anak-anak
3. Jauhkan dari PANAS
4. Jika terjadi pembengkakan, iritasi dan lainnya dianjurkan untuk menghentikan pemakaian
5. tidak dianjurkan dipakai saat tidur
.
.
.

BEREFEK-kah??
Yess!!

Aku punya pipi bagian bawah mungkin karena akibat gendut ke kurus jadi punya pipi bagian bawah walaupun ngga tebal banget. Baru pakai sekali uda berefek tapi setelah beberapa jam kembali ke bentuk semula, setelah pakai 3-4 kali pipi bagian bawahku sudah ngga begitu kelihatan lagi! Padahal aku ngga rajin pakai juga minimal seminggu 1x pakai dengan apply skincare sebelum pakai V band.

Aku beli di korea dengan harga 20.000won tergantung onlineshop juga.
Mungkin di Indonesia susah cari tapi kalian bisa pesan di online shop ini => Shopee: Busan Eonni (https://shopee.co.id/monicawit)

Yang mau coba boleh guys~~

xoxo - Banieun

(instagram: @banieun08)
Wednesday, 4 April 2018

VPROVE - KOREAN SKINCARE Product Review

Hi everyone?!

I want to share about this Korean Skincare that lately make me addicted 

Do you know VPROVE?
This brand quiet famous since the brand ambassador is PARK BO GUM!! 
(Who doesn't know him? The handsome Korean Actorㅋㅋㅋ)


VPROVE have some skincare that is good for you that live in 4 weather! Especially Winter season you really need these item!
But if you live in the Tropical Country is also no problem to use the skincare~
They are good for both climate!
-VPROVE Rodiola Power Cream
-VPROVE A.cleanew Cream
-VPROVE Acai Berry Mask Sheet
.
.
.
.
First product i'm going to review is
VPROVE Rodiola Power Cream


This Expert Cream has 10 type of Cream but the Yellow one is Bestseller in Korea.
And good for skin type SENSITIVE skin and DRY skin.


I'm always using this in Spring, Fall, and Winter. Because the texture is thick, I'm not really recommended you to use it before apply make up.

I give 8 out of 10 because it really help me for my dry skin when winter come~

Price is 25.000won 35ml

.
.
.
.

Next is

VPROVE A.cleanew Cream



 This cream is my favorite and also for SENSITIVE skin and ACNE skin.
I'm using this everyday and I apply this before I'm using make up.



A.cleanew is recommend for people who have acne trouble, 
this skin care already tested by Bio Dormoglucan content for Irritation Skin and Acne Skin.


Don't worry if you have a Oily skin type!
This Cream is Oily free so it possibly apply in all skin type.


And A.cleanew already tested for Acne skin in 4 week the Acne can be faded.
The cream is using natural material only!


The bottle neck is easy to use, the cream will come out sufficiently, it will spout as small as Red Bean.


The texture of the cream is thick but light, the smell is also good.
It's not oily and immediately moisturized in the skin.

I give it 9 out of 10 

Price is 20.000won 50ml



.
.
.
.

Last is 
VPROVE Phyto Therapy mask sheet


This VPROVE masker is one of my favorite masker beside the other masker!
WHY??


With the cheap price the quality is quite good compared the other brand with the same price.
The Price is 1.000won /piece but if you buy 5+5 it only 5.000won

They have 10 type of masker sheet, Tomato, Aloe, Green Tea, Acai Berry, Rose, Ginger, Broccoli, Spirulina, Bamboo, and Soy Bean 

and my favorite is Acai Berry, it aso good for dry skin on cold weather.


Not only me that said VPROVE masker is really good, once I give some masker sheet to my sister as a gift and she really like it! Since her skin type was Dry skin, she tried Phyto Therapy mask SPIRULINA type for calming.


The texture of the Water was thick and light


The paper sheet is not really thin it quite thick for mask sheet


What I also like and prefer using this mask sheet is It doesn't has much water just enough for one mask sheet, because I has try many mask sheet that they has too much water


The water from mask sheet is enough to put it on neck and hands


So I recommend this mask sheet cheep price but good quality!!
I give it 9.5 out 10, I really love this mask sheet.

One I use it, I can see the different before and after using the mask sheet. My skin is much chewy, and soft. 

.
.

So this is my review of my favorite Korean Skincare, I hope it can help you to get the right and better skin care!
See you on my next post~
.............................................................................................

xoxo
Banieun

 

Blog Template by BloggerCandy.com